Profil

Geoprojekt d.d. sa sjedištem u Splitu je renomirana tvrtka sa širokim spektrom djelatnosti na područjima planiranja i projektiranja u niskogradnji, prometa, geodezije, geoinformatike, te prostornog uređenja.

Osnovana je u svibnju 1955. godine i u više od 60 godina postojanja se profilirala kao jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj na svom području djelovanja. Kontinuiranim prilagođavanjem tržišnim potrebama, primjenom novih tehnoloških rješenja, te stalnom edukacijom i usavršavanjem djelatnika uspješno održava stečenu poziciju, ugled i konkurentnost na sve zahtjevnijem tržištu.

Gotovo svi zaposlenici Geoprojekta su diplomirani inženjeri i magistri građevine, geodezije, geoinformatike, arhitekture, strojarstva, elektrotehnike, prometa i ekonomije, koji međusobno surađuju na dnevnoj bazi, budući da se zbog specifičnih zahtjeva pojedinih radnih zadataka prema potrebi formiraju timovi sastavljeni od stručnjaka različitih profila.

Vizija:

Zahvaljujući širokom spektru stručnosti našeg tima pružat ćemo sveobuhvatnu uslugu klijentima pri provedbi projekata od ideje do realizacije uz najvišu razinu izvrsnosti.

Misija:

Kontinuiranim ulaganjem u tehnologiju, znanje i vještine želimo biti strateški partneri svim našim investitorima i suradnicima. Naše djelatnosti na području projektiranja u niskogradnji, prostornog planiranja, geodezije i šire, razvijamo u skladu s izazovima tržišta, uz visoki standard kvalitete, fleksibilnosti  i profesionalnosti.
Naši klijenti mogu računati na pravovremen savjet, pomoć i isporuku vrhunske usluge u svim područjima našeg poslovanja.

Profil
Sustav senzora za kontinuirano praćenje ponašanja kolničke konstrukcije pod opterećenjem

Projekt: Sustav senzora za kontinuirano praćenje ponašanja kolničke konstrukcije pod opterećenjem
Naziv korisnika: GEOPROJEKT D.D., Sukoišnska 43, 21000 Split
Naziv partnera: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU, GRAĐEVINSKI FAKULTET, Kačićeva 26, 10000 Zagreb; CONTECH D.O.O., Katićev prilaz 5, 10000 Zagreb; PROIZVODNJA ALATA I UREĐAJA „P.S.G.“, vl. Ivica Golik, Zagrebačka 175, Trstenik Nartski

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj